Tags

, ,

mcTrebuie sa recunosc. Imi place sa mananc la McDonald’s intr-un mare fel. Ba chiar am ajuns sa-mi dau intalnire aici, mai ceva ca in adolescenta. De ziua copilului nici nu mai vorbesc, este deja programata aici.

Astazi am aflat cu bucurie ca in meniul lantului de restaurante intra 2 sandvisuri noi, special pentru iarna. Chicken Cordon Bleu si Beef Gourmet fac parte din campania de iarna si vor fi disponibile In perioada 28 noiembrie 2014 – 8 ianuarie 2015 In toate restaurantele McDonald’s din tara.
McDonald’s Romania Isi doreste ca prin aceasta campanie sa aduca la McDonaldʼs atmosfera calda pe care oamenii o cauta de Sarbatori. O surpriza cu prilejul Sarbatorilor este Intotdeuna un motiv In plus pentru a petrece momente frumoase cu cei dragi, la McDonaldʼs.

In perioada Sarbatorilor McDonaldʼs le ofera clientilor doua noi sandvisuri: Chicken Cordon Bleu si Beef Gourmet.

Sandvisul Chicken Cordon Bleu – un sandvis preparat Intr-o chifla presarata cu malai, cu carne de pui In Invelis pane cu branza si sunca In interior, sos McChicken, salata si rosii.

Sandvisul Beef Gourmet – un sandvis cu doua felii de carne de vita, sos Grill si sos McChicken, salata, doua felii de branza, felii de ceapa proaspata si castraveti murati, preparat Intr-o chifla presarata cu seminte de susan albe si negre.

„Ne place sa ne surprindem clientii cu produse noi si gustoase. Suntem In permanenta atenti la nevoile lor si dorim sa le oferim o experienta unica McDonald’s In fiecare dintre cele 67 de restaurante. Chicken Cordon Bleu si Beef Gourmet sunt 2 sandvisuri excelente, create de McDonald’s pe gustul consumatorilor din Romania. Doua sandvisuri de sarbatoare menite sa stranga familia si prietenii la McDonald’s”, declara Daniel Boaje, Director General McDonaldʼs Romania.

Asadar, pofta buna!